november 23, 2018

Rewind your brain

Wij zijn ervan overtuigd dat je met de inhoud van dit traject, je leven niet alleen productiever en bevrediger kunt maken, maar ook gemakkelijker en gelukkiger.

 


Iedereen heeft zijn eigen favoriete theorie waarom we doen, wat we doen. En nieuwe ideeën bedenken is niet zo moeilijk.

Zelfbeheersing is essentieel en een sleutel tot succes in het leven


KLIK OP HET FILMPJE, ERVAAR ZELF EEN OEFENING

Beheersing van emotie

Vaak proberen we aan een slecht humeur en onprettige gedachten te ontsnappen, al proberen we af en toe juist niet vrolijk te zijn (begrafenis, slecht nieuws) en houden we soms vast aan gevoelens van boosheid (zodat we in de juiste stemming zijn om een klacht in te dienen of iemand toe te spreken). Het is lastig om emoties te beheersen, omdat we onze stemming niet naar believen kunnen veranderen en beslissingen worden genomen doormiddel van emotie.

Onze gedachten en ons gedrag kunnen we aanpassen, maar we kunnen onszelf niet dwingen, gelukkig te zijn.

Mensen die voor een grote verandering in hun leven staan, ondermijnen hun kans op succes door ook andere punten te willen veranderen.

De eerste stap op weg naar zelfbeheersing is een duidelijk doel stellen. Het probleem van de meeste mensen is echter niet een gebrek aan doelen, maar een teveel. We bedenken elke dag wat we allemaal gaan doen zonder rekening te houden met onvermijdelijke storingen en onderbrekingen gedurende de week.

Duur: 6 maanden
Pakket: DTI | Coaching | NLP training
6 hypnose sessies Incl. project DTI 

 

Ja ik wil een Gratis informatie gesprek.