februari 4, 2018

Hypnose


Je brein is het meest, machtigste informatie verwerkende netwerk computer in de wereld. Het is ook de meest obsessieve compulsieve vragen steller mechanisme op deze planeet. En ik leg je graag uit in een GRATIS intake gesprek hoe je brein je emoties beïnvloed en wij dit aanpakken tot de kern.


Ik kan je van alles vertellen over de behandelingen, maar de recensies en veranderingen van onze klanten is ons mooiste bezit.


” Mijn leven is drastisch veranderd. Achteraf gezien in een zware depressie gezeten te hebben na mijn scheiding, liep ik per toeval tegen een bord op met allerlei herkenbare kreten. Wazig doorgelopen bleef dat bord in mijn hoofd zitten en konden de kreten mijn gedachten niet verlaten. Op een weer eens slechte dag de stoute schoenen aangetrokken en het nummer gebeld dat op het bord stond. In tranen mijn situatie uitgelegd en meteen een afspraak gemaakt voor een intake. Weet je .. baat het niet dan schaadt het niet.; maar zo down als dit, daar ben ik echt klaar mee; ik wil het niet meer! Vanaf die dag is mijn leven veranderd. Ik ben weer de oude, leuke gezellige ik, die ik volgens mij voor het laatst in mijn jeugd ben geweest. Ik van nature heel nuchter maar wat Rajani met me gedaan heeft, is met geen pen te beschrijven. Ongeloofwaardig maar waar wat hypnotherapie met je doet. Bizar gewoon. Blijf alsjeblieft niet te lang doorlopen met een depressie of verslaving in welke vorm dan ook. Probeer eerst zelf te vechten maar ga dan eens nadenken over een bezoekje bij Rajani. Echt het leven wordt weer mooi zoals jij wilt dat het wordt.

Bianca x

______________________________________________________________________________________________________________________


Je kent waarschijnlijk van die grote hypnose shows. Hypnotherapie is niet hetzelfde. Als je kijkt naar een hypnose show lijkt het alsof ze niet weten wat er aan de hand is en wat er met ze gebeurt.

Met hypnotherapie ben je de hele tijd bewust met wat er met je gebeurt. En dat is ook zoals het moet zijn. Je kunt of je kunt niet alles herinneren wat er gebeurt is na een sessie. Maar je hoort alles wat ik gezegd heb.

We zijn allemaal anders, sommige mensen gaan in een hele diepe trance en herinneren zich helemaal niets na een sessie. Sommige gaan in een lichte trance en wat evengoed werkt als dat je in een diepe trance bent. Het meest voorkomend is dat mensen weg drijven in trance en op verschillende levels bij bewustzijn zijn, en enkele delen herinneren van de trance sessie. Jij bent altijd in controle en bepaalt wat er gebeurt, en op hetzelfde moment ben je in een diepe relaxte zen modus.

Gedurende deze relaxte zen modus zal je bewuste open voor de suggesties die aan je wordt gegeven. Wetend dat je alleen de suggesties tot je neemt, die alleen effectief zijn voor jou probleem. Je bent in staat alles te horen tijdens een sessie, je bent bewust van alle geluiden om je heen en bewegingen. Dit is normaal, omdat je in de hoogste staat bent van de bewustwording van hypnose.

Ik zal je vragen sommige dingen te visualiseren – en als je ze niet echt voor je kunt zien – maak je dan geen zorgen – we zijn allemaal anders.

Na de hypnose sessie, is het enige waar je bewust van bent dat je meer relaxt bent dan anders.

De verandering start bij de 1e sessie!

Heb je vragen nemen dan contact op.

 

 

WhatsApp chat