februari 26, 2018

Onzekerheid

Trainingen om zelfvertrouwen te krijgen is niks meer en minder dan een marketingproduct. Het is eigenlijk gewoon bull-shit die verkocht.

De kunst van de juiste dingen tot je aantrekken ligt namelijk niet in het creëren van zelfvertrouwen. De meeste trainers laten zoveel stukken eruit, want als je weet wat je moet doen om het te laten werken voor je, zou je het waarschijnlijk niet doen.

Wat leert de law of atraction ons eigenlijk?

De meeste zeggen, dat je je focus op iets moet leggen. Als je iets graag wilt hebben dan krijg je het ook. Daar is misschien een deel van waar.

Het probleem van de secret zoals wij het begrijpen, is dat niemand ons heeft verteld van dominante gedachte eigenlijk zijn. Je dominante gedachten, is je geloof, de lessen van het onbewuste dat altijd blijft draaien.

En het maakt niet uit wat je bewust doet, totdat je een manier vindt om dat te veranderden.

Dat veranderen gaat onder hypnose. Als je blijer, gelukkiger, serener en met alle tevredenheid in het leven staat dan kun je datgeen wat je wilt tot je toe trekken.

ONS LIFE CHANGING PROGRAMMA

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van de vragen die je stelt.
Zo simpel is het, heb je een naar leven, dan stel je nare vragen. Trek je onzin in je leven aan, dan stel je onzin vragen.

En wij leren je hoe JIJ de juiste vragen stelt.

 

Zelfvertrouwen is iets wat iedereen heeft, verander vandaag je leven!