februari 26, 2018

Mentale klachten

Het is belangrijk dat je je lichaam goed onderhoudt en goed zorgt voor je lichaam juist in drukke periodes in je leven. Massage en hypnose helpt je om even dat rust moment te creëren een moment voor jezelf.

We zijn allemaal wel eens gespannen, angstig of nerveus, het hoort bij het leven.

We leven in een haastige gemeenschap en ervaren zo nu en dan wel eens problemen op het werk of in privé situaties. Dit kan behoorlijk wat stress veroorzaken en niet iedereen kan dit verwerken. Wat men soms vergeet is dat deze spanning zich uit in ons lichaam. Spieren raken verkrampt, gevoelens worden onderdrukt. En toch gaan we door met het dagelijkse drukke leven. Soms is er meer nodig om de rust terug te vinden. Daarom bieden wij unieke hypnose sessies aan.

Wij zijn meester geworden in het negeren van de signalen die ons lichaam aangeeft 

Concentratiestoornissen, vergeetachtigheid, woord en letterblindheid (dyslexie), niet kunnen rekenen (dyscalculie) dufheid, dromerigheid, lusteloosheid, uitputting, onoplettendheid, enzovoort.

Dit zijn slechts enkele symptomen die je kunt ondervinden als de mentale symptomen de overhand neemt. We staan te weinig stil dat deze mentale klachten ervoor zorgt dat andere klachten worden geactiveerd bijvoorbeeld migraine en/of slapeloosheid. Deze klachten komen weer voort uit verkrampte spieren en/of het onderdrukken van gevoelens.

Onze fysiek resultaat specialisten zorgen ervoor dat de symptomen op de juiste wijze worden behandeld. ze worden minder en/of verdwijnen zelfs. Zorg voor je lichaam is ontzettend belangrijk voor een goed vitaal, gezond evenwicht in ons dagelijks leven.