februari 26, 2018

Hypnose & Business

Natuurlijk heb je een vorm van coaching nodig om tot de juiste motivatie te komen. Kosteloze of betaalde workshops en trainingen zorgen ervoor dat je gemotiveerd raakt. Dit is soms maar voor een korte periode aanwezig. Jij wilt dat die motivatie standhoudt en je verder gaat brengen. Dan is hypnose de ontbrekende factor in dit verhaal. Laat mij vertellen waarom.

Om de carrière te maken in de richting die jij wilt is het belangrijk om doorzettingsvermogen te hebben. Jezelf blijven stimuleren en oppeppen en vooral door te gaan.

Het juiste moment komt niet

Wil je bij de top van het bedrijfsleven horen dan is het van belang om vertrouwen te hebben in je eigen plannen. Die onzekerheden moeten de deur uit. En de boze wolven die telkens je pad passeren daar kun je mee leren omgaan. Focus is een van de sleutelwoorden en een betere heldere focus krijg je doormiddel van hypnose.

“Ik zit even vast en weet niet wat ik wil…”

Wij hebben al vele mensen in onze praktijk gehad met deze uitspraak. Zij willen meer uit hun bedrijf halen, en weten niet hoe ze alle dingen de ze hebben geleerd in trainingen en cursussen moeten implanteren in hun leven om daadwerkelijk ‘meer’ geld ermee te gaan verdienen en ook nog meer vrije tijd overhouden.

Ondernemers die vast zitten met hun gedachtes, doen telkens meer en meer informatie op om verder te komen. Dat is natuurlijk niet slecht, want leren is altijd goed. Maar er komt een dag dat je toch die stoute schoenen moet aantrekken. Hypnose is de doorslaggevende factor in dit verhaal.

Maak keuzes die positief invloed hebben op je leven, gezin en je vermogen.

Deze invloed vergroot je met name door je motivatie, doorzettingsvermogen en vertrouwen te verbeteren.

Hoe helpt Hypnose jouw bij de groei van jouw bedrijf?

Doormiddel van bijvoorbeeld visualisaties oefeningen hoe je overtuiging technieken gaat toepassen terwijl je onder hypnose bent. Er achter te komen wat je doel is. Om de juiste focus te krijgen. We gaan opzoek of jij de juiste kennis hebt en gaan het zelfvertrouwen verhogen zodat jij de juiste stappen verder zet. Wij halen de angsten weg, halen slechte gewoontes eruit.

_________________________________________

Wij gaan aan de slag:

Doelen stellen
stress
Zelfvertrouwen
Succes
Productiviteit
Loslaten van kritiek

en nog meer….

_________________________________________

Wij bieden een traject van 5 en 8 maanden aan, voorzien van diverse coaching en hypnose sessies die o.a. direct
positief invloed uitoefenen op jouw emoties, gedrag, relaties, zelfvertrouwen
Kosten €250,- per sessie.

 

 

 

 

WhatsApp chat