februari 25, 2018

Virtuele maagband

Dit is een onbewuste operatie die levensecht lijkt en daarom bereik je ook jouw resultaat makkelijk en eenvoudig. Met een slagingspercentage van 83,3% is dit een ideale optie in vergelijking met een echte operatie. Het traject zal ongeveer 4 maanden in beslag nemen. Wij gebruiken een protocol met een zeer hoog slagingspercentage zonder complicaties en heeft wereldwijd al zijn succes verdiend.

Wat ga JIJ aanpakken?

Het virtuele maagband traject zorgt ervoor dat je:

  1. kleinere porties gaat eten
  2. gezondere keuzes maakt en kiest voor beweging
  3. jouw leefstijl en voeding aanpast en dit onder begeleiding van onze voedingsdeskundige.
  4. afrekent met de oorzaken van het overgewicht (eet- en snoepbuien, emotioneel eten en dergelijke)

En omdat het geen dieet is, voel je je niet slecht of hongerig. Je blijft genieten van lekker eten. Alleen zal je minder eten, maar met evenveel smaak. Hierdoor zorgt dit traject voor een lange termijn oplossing voor gewichtsproblemen.

De virtuele maagband kan sneller worden toegepast, zonder operatie, zonder risico’s en zonder medische behandeling.

NET DAT BEETJE EXTRA

Google maar, er zijn genoeg aanbieders die goedkoper zijn. Maar wij gaan voor resultaat! Je krijgt bij ons 3 sessies en nog een bonus sessie. Wij vinden het zeer belangrijk dat de emotie die erachter zit wordt aangepakt. Want het is natuurlijk niet voor niets dat je nu echt stappen wilt gaan ondernemen, anders was je niet op onze pagina terecht gekomen.

Daarnaast ligt ons specialisme op gebied van voeding en gezond leven hoog. De maagband onder hypnose installeren is enkel een extra onderdeel dat wij kunnen aanbieden voor mensen die meer begeleiding nodig hebben en/of willen om af te vallen.

JE VALT DIRECT AF

Het lichaam werkt bij iedereen anders. De eerste keer dat wij realtime de sessie ingaan, wordt ook direct de maagband virtueel ingezet. Je kunt er vanuit gaan dat je ook direct gaat afvallen. Je voelt verschil en krijgt al minder honger. De eerste sessie neemt minimaal 2,5 uur van je tijd in beslag. Wij nemen alles rustig met je door, en er is nog voldoende tijd om eventueel vragen te beantwoorden. Mocht je die nog hebben na het intake gesprek.

Is het mogelijk de band in minder sessies te installeren?

Natuurlijk is dat mogelijk. Op het net zijn er voldoende hypnotiseurs die het in minder sessies plaatsen. Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat. Langer begeleiding vinden wij noodzakelijk omdat elk lichaam gewoon anders werkt. Dan zou het jammer zijn als je voor minder resultaat gaat. Wij willen toch allemaal het beste voor ons lichaam. Het is van belang dat er een klik is tussen de klant en de behandelaar, en dat je ook echt achter de methode staat. Eerder of later zul je zelf beseffen dat onze praktijk aan al je wensen zal voldoen.

VEILIGER DAN DIT KAN NIET

Nee, het is de meest veilige ‘operatie’ die er bestaat.  Het is een procedure die 4 sessies(incl. de bonus) in beslag neemt en waarin je niet een maagverkleining krijgt, maar een hypnotische maagband die je helpt om makkelijk gewicht te verliezen.

Een virtuele maagband operatie is voordeliger en succesvoller.

Overweeg jij deze behandeling te ondergaan? Wij willen graag eerst persoonlijk in contact komen met jou. Dit kan telefonisch, via face-time of een skype sessie. Wij staan graag persoonlijk mensen te woord. Een goede klik is essentieel voor het laten slagen van dit traject.

De kosten per sessie bedraagt €233,-
Bij ons krijg je een bonussessie cadeau, om ervoor te zorgen dat je ook na onze
begeleiding plezier blijft beleven van de maagband en alle voordelen ervan.

Alle sessies worden in 1x afgerekend.