februari 20, 2018

Gezondheid

Gezondheid is het mooiste bezit dat je kunt hebben. Elke cel heeft de nodige aandacht nodig. Helaas nemen wij ons lichaam niet al te serieus. We nemen het zoals het is. Een auto neem je ook niet zoals die is.Wij willen ervoor zorgen dat mensen meer gaan geven om hun lichaam. Het is een machine die je elke dag de juiste zorg moet geven en gunnen. Blijf niet lopen met nare gevoelens, blijf niet te lang lopen met vastzittende spieren en wacht niet totdat ze chronisch worden, blijf niet lopen met gedachtes die je op den duur belemmeren in je kunnen en ondervind wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen.

Onderhoud beurtje is zo gek nog niet

Als je een auto koopt let je op allerlei dingen. Is het een mooie kleur, is het interieur goed, heeft het opties, extra’s enz. Eenmaal gekocht, dan blijf je hem goed onderhouden. APK keuring en af en toe een beurt als je hem vaak gebruikt.

Luister naar je lichaam

Wij gebruiken ons lichaam tot het uiterst. Gunnen wij het genoeg nachtrust, nemen wij onze kwaaltjes die we voelen serieus. De een sport veel, de ander werkt veel en dus meer aandacht besteden aan het lichaam is gewoon noodzaak. En het is nooit te laat. Natuurlijk als we jong zijn ondervinden we nog niet echte problemen. Hoewel wij in onze praktijk al vaker klanten krijgen die nog maar net de 2o zijn gepasseerd en klachten ondervinden die iemand in de 50 pas ervaart. Dat is iets waar wij ons zorgen over maken.

Met nadruk zeggen wij, je hebt maar één lichaam en zorg er goed voor.