februari 20, 2018

Gezondheid

Waarom is het de normaalste zaak je lichaam van de buitenkant goed te verzorgen terwijl je van binnen misschien wel een wrak bent. Als je een auto koopt let je op allerlei dingen. Is het een mooie kleur, zit er power in de motor, is het interieur goed, heeft het opties, extra’s enz. Eenmaal gekocht, dan blijf je hem goed onderhouden. APK keuring en af en toe een beurt als je hem vaak gebruikt. Gun je lichaam en je hersenen de brandstof die het nodig heeft.

Gezondheid is het mooiste bezit dat je kunt hebben. Elke cel heeft aandacht nodig. Helaas nemen wij ons lichaam niet al te serieus. We nemen het zoals het is. Een auto neem je ook niet zoals die is. Wij willen ervoor zorgen dat mensen meer gaan geven om hun lichaam. Als je jouw machine elke dag de juiste zorg en aandacht geeft en gunt, ben je voor 90% fit en gezond bezig.

Luister naar je lijf

Wij gebruiken ons lichaam tot het uiterst. Gunnen wij het genoeg nachtrust, nemen wij onze kwaaltjes die we voelen serieus. De een sport veel, de ander werkt veel en dus meer aandacht besteden aan het lichaam is gewoon noodzaak. En het is nooit te laat. Natuurlijk als we jong zijn ondervinden we nog niet echte problemen. Hoewel wij in onze praktijk steeds vaker klanten behandelen die nog maar net de 20 zijn gepasseerd en klachten ondervinden die iemand in de 50 pas ervaart. Dat is iets waar wij ons zorgen over maken.

Met nadruk zeggen wij, je hebt maar één lichaam en zorg er goed voor.